Malaysia Women Marathon 2019

Jom Bersama DokiDoki Okonomiyaki di Malaysia Women Marathon 2019

Sempena Women Marathon 2019 yang bakal berlangsung pada 3 Mac 2019 ini, pihak DokiDoki Okonomiyaki telah pun membuka gerai bersebelahan pentas utama di Dewan Sivik MBPJ, Jalan Yong Shook Lin, 46200, Petaling Jaya bermula 28 Februari 2019. Aneka acara menarik disediakan sepanjang program yang berlangsung bermula dari 28 Februari 2019 hingga ke 3 Mac 2019 ini. Jadi, jika anda berada di kawasan berdekatan, jangan lupa singgah ke booth kami untuk merasai Pizza Okonomiyaki sebenar.

Kenali Malaysia Women Marathon 2019

Marathon-Pj-DokiOkonomiyakiMengikut penganjur, Malaysia Women Marathon 2019 ini adalah tahun yang menarik kerana sekali reka bentuk kami mencerminkan naratif mengenai wanita. Pada tahun ini, MWM bekerjasama dengan salah satu artis Malaysia yang paling dihormati Habsah Abang Saufi * untuk menyampaikan mesej tema “Ode to Women”. Pihak penganjur mencipta lukisannya dari satu siri kerja yang disebut “Wanita” dan menggunakannya untuk t-shirt acara MWM ini. Dedikasi ini amat mengagumkan untuk acara wanita seperti ini kerana penganjur berharap tema ini akan mengingati pendirian kami terhadap isu yang kami bangga dikaitkan dengan, Kesaksamaan Gender.

Acara Kemuncak Malaysia Women Marathon Bermula

Acara kemuncak Malaysia Women Marathon 2019 adalah pada 3 Mac 2019 ini. Di mana terdapat pelbagai kategori yang disediakan seperti Full Marathon, Half Marathon, 10km Run, dan 5km Fun Run. Pelbagai hadiah berupaya piala dan wang tunai disediakan oleh pihak penganjur.

Acara Di Dalam Dewan

Marathon-Pj-DokiOkonomiyakiTerdapat pelbagai acara menarik disediakan di dalam Dewan Sivik MBPJ, Jalan Yong Shook Lin, 46200, Petaling Jaya sempena 4 hari program Malaysia Women Marathon 2019 ini. Justeru, di kesempatan ini, pihak DokiDoki Okonomiyaki membuka booth jualan berhampiran dengan pentas utama di dalam Dewan Sivik MBPJ ini. Jangan lepaskan peluang anda untuk mengunjungi booth kami dan menikmati sajian sebenar Pizza Okonomiyaki.

Share Kepada Kenalan Anda

Pakar Dalam Penyediaan Pizza Jepun Okonomiyaki dan Sos DokiDoki Serbaguna

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin